Gå direkt till innehåll

Ämnen: Klimatfrågor

Pressinbjudan: Elmia Solar sätter fokus på ny teknik inom sol, laddning, lagring och installation

Pressinbjudan: Elmia Solar sätter fokus på ny teknik inom sol, laddning, lagring och installation

Välkommen med din ackreditering till Elmia Solar! Den 13–15 februari är det dags för första upplagan av Elmia Solar – Nordens nya mötesplats för solenergibranschen. På grund av det ökade energibehovet i Sverige står branschen inför en snabb teknikutveckling och förändringar i regelverk. Detta är något som kommer att vara högaktuellt både på scenen och på mässgolvet.

Elmia Solar arrangeras den 13-15 februari 2024 på Elmia i Jönköping.

Stort internationellt intresse för nya mötesplatsen Elmia Solar

Det fanns en stark efterfrågan om en nationell fackmässa för den snabbt växande solenergibranschen. Nu, ett halvår senare, arrangeras Elmia Solar. Vid lanseringen blev mässan snabbt internationell på grund av det stora intresset. Den 13–15 februari 2024 visar 115 utställare ett brett utbud av produkter och lösningar – alltifrån solpaneler och växelriktare till energilagring och elbilsladdning.

Vattenfall sponsor för konferens om bioenergi och rena fordon

Vattenfall står som huvudsponsor för konferensen World Bioenergy - Clean Vehicles & Fuels 2009, som hålls i Stockholm 16 - 18 september. Konferensen hålls på Stockholmsmässan i Älvsjö och visar på Sveriges ledande roll i världen och i Europa när det gäller att utveckla förnybar energiteknik och hållbara trafiklösningar. Vattenfall stödjer och deltar i konferensen för att främja båda dessa områden.

Visa mer