Gå direkt till innehåll

Ämnen: Ekonomi, finans

Elmia Produktionsmässor är Nordens största affärsplats för produktion inom tillverkande industri - med över 450 utställare på sex parallella mässor.

Pressinbjudan: Välkommen till Elmia Produktionsmässor 14-17 maj 2024

Elmia Produktionsmässor 14-17 maj är Nordens största affärsplats - med över 450 utställare på sex parallella mässor för produktion inom tillverkande industri. Ta del av den senaste tekniken inom produktionsutrustning i drift. Affären är i fokus. Tre mässteman: Smart-, Hållbar- och Omställbar industri. Flera nya spännande satsningar 2024. Mässteamet förväntar sig dryga 14.000 besökare.

Elmia Produktionsmässor är Nordens största affärsplats för produktion inom tillverkande industri

Många nya satsningar under Elmia Produktionsmässor – Nordens största affärsplats för produktion inom tillverkande industri

På Elmia Produktionsmässor i Jönköping 14-17 maj 2024 möter du morgondagens innovationer och trender inom tillverkande industri och tar del av den senaste tekniken inom produktionsutrustning i drift. Det här är arenan där branscher kopplas samman, synergier tydliggörs och affären är i fokus. Tre teman Smart-, Hållbar- och Omställbar industri genomsyrar mässorna.

Upptäck den senaste utvecklingen och trenderna inom automations- och robotbranschen på Sveriges största robotautomationskonferens på Elmia i Jönköping!

Pressinbjudan: Konferens Robotbaserad Automation på Elmia i Jönköping 13-14 september 2023

Den femte årliga konferensen om robotbaserad automation kommer att äga rum på Elmia i Jönköping den 13-14 september 2023. Konferensen kommer att fokusera på de senaste trenderna och utvecklingen inom automations- och robotbranschen och kommer att erbjuda konkreta tips och råd för automatisering av verksamheter. Det kommer också att finnas en miniutställning under konferensen.