Gå direkt till innehåll
Christian Larsson från Parker Hannifin tyckte att den digitala matchmakingen fungerade väldigt bra.
Christian Larsson från Parker Hannifin tyckte att den digitala matchmakingen fungerade väldigt bra.

Nyhet -

Parker Hannifins möten gav resultat direkt

Sex möten bara på tisdagen. Varav ett som med säkerhet kommer att leda till en offert. Det var en fullspäckad men givande dag för Parker Hannifin när matchmakingen på Elmia Subcontractor Connect drog i gång.

– Väldigt bra!

Så sammanfattar Christian Larsson, strategisk inköpare på Parker Hannifin i Trollhättan, den första dagen av Elmia Subcontractor Connect. Sex möten med lika många leverantörer hann han med och det var möten som gav resultat direkt.

– Ett av mötena var med ett nytt företag för oss som vi kommer att kontakta inom kort för att offerera artiklar. Det känns väldigt positivt. Vi var inte specifikt ute efter att hitta nya företag, utan jag skrev ner vad vi letade efter och de kontakta oss. Då blev vi nyfikna att höra vad de kunde bidra med, säger han.

Även om de övriga fem mötena kanske inte leder ny kontakt i närtid menar Christian Larsson ändå att det var givande att få träffa företagen.

– Det gav en allmän kännedom om företagen som är bra för framtiden. Ett företag som Parker Hannifin står aldrig still utan utvecklas hela tiden. Då finns det nya behov med jämna mellanrum och om vi redan har haft ett första möte med företaget behöver vi inte börja från scratch varje gång. Därför har vi en bas med leverantörer som vi har kontakt med, säger han.

Hur var det då att träffas via länk? Matchmakingen på Elmia Subcontractor Connect är helt digital och alla möten sker genom ett webbaserat program. Inga problem, menar Christian Larsson, som samtidigt ser fördelar med förinbokade möten.

– Mycket bra. Det finns värden med intima webbmöten då man får reda på mycket mer om företaget än vid ett snabbt besök i montern. Jag är positivt överraskad.

För mer information, kontakta:

Helena Åhs, mässansvarig, Elmia Subcontractor

helena.ahs@elmia.se, +46 36 15 23 10

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll