Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Elmia Solar – Nordens nya mötesplats för solenergibranschen

Elmia Solar – Nordens nya mötesplats för solenergibranschen

Med Elmia Solar lanseras en ny efterfrågad mötesplats för hela solenergibranschen. Mässan arrangeras första gången den 13–15 februari 2024 och därefter varje år. Elmia Solar kommer att bestå av en mässa med plats för ett hundratal utställare och ett scen- och seminarieprogram som belyser viktiga frågor som regelverk, behörighet, kompetensförsörjning, arbetsvillkor, hållbarhet och säkerhet.

Möt Elmia Subcontractors första ambassadör 2023

Möt Elmia Subcontractors första ambassadör 2023

Möt Elmia Subcontractors första ambassadör för 2023, GLS industries, familjeföretaget i Gnosjö som har siktet inställt på att bli Europas ledande plåtbearbetningsföretag.

Mässhallarna på Elmia Game Fair 2023 var välbesökta.

Tre lyckade mässdagar på Elmia Game Fair 2023

Tre intensiva mässdagar på Elmia Game Fair bjöd på en härlig och positiv känsla. Med många produktnyheter hos utställarna och 100% fokus på jakt har vi befäst Elmia Game Fair som Sveriges ledande jaktmässa.

Nu lanserar Elmia Garden 2024 års trender för trädgårdsbranschen; Green Garden, Northern Garden och Dream Garden.

En drömsk, en nordlig, och en grön. Elmia Garden presenterar trädgårdsbranschens trender för 2024

Trädgårdsmässan Elmia Garden lanserar nu Elmia Garden Trends 2024 med tre tydliga trender för branschen; Green Garden, Northern Garden och Dream Garden. Trenderna har tillhörande växtförslag, färgval, material och inspirationsbilder. Elmia Garden Trends riktar sig till alla som arbetar i branschen och kan användas som ett verktyg för inspiration och stöd vid inköp.

Elin Rickardsson är ny mässansvarig för VA-mässan

Ny mässansvarig utvecklar VA-mässan

Elin Rickardsson är ny mässansvarig för VA-mässan på Elmia i Jönköping. Hon kommer närmast från Fastighetsägarna där hon varit näringspolitisk talesperson. Som mässansvarig ser hon fram emot att utveckla mässan tillsammans med branschen, besökare och utställare.

Den 18-20 maj är det äntligen dags för Sveriges största jaktmässa igen - Elmia Game Fair.

Elmia Game Fair – Sveriges största jaktmässa – är tillbaka

Äntligen är det dags att träffas igen på Elmia Game Fair, Sveriges största jaktmässa, i Jönköping den 18 till 20 maj. På mässan kan besökarna provskjuta, provköra och provsmaka, mötas, inspireras och lära av de allra bästa. Årets tema för mässan är varg.

På Väg 2023 (Foto: Elmia AB)

På Väg visade nya möjligheter att nå nollvisionen

Målet är att rädda liv – och vägen dit bygger på kunskap och samverkan. Med särskilt fokus på oskyddade trafikanter har Elmiamässan På Väg skapat möten mellan produktutvecklare, sakkunniga och beslutsfattare.

Elmia Garden presenterar vinnaren av Årets Trädgårdsprodukt - Gardenbox från Dalhem Innovation AB

Gardenbox från Dalhem Garden - vinnare av Elmia Garden Award - Årets Trädgårdsprodukt 2023

2023 års trädgårdsprodukt är korad och kommer underlätta anläggningen i många trädgårdar framöver. Svensktillverkade Gardenbox Dalhem Garden från Dalhem Innovation AB utmärker sig genom sin smarta ihopsättningsteknik, genomtänkta design samt variation av storlekar och ytmaterial. Trädgårdsmässan Elmia Garden i Jönköping står bakom den prestigefyllda utmärkelsen.

Visa mer