Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Höghastighetskablage är ett växande område inom kontakttekniska lösningar hos Samtec.

Förbindningsteknik på så liten yta som möjligt

Samtec är månadens utställare på Elmia Subcontractor. En global tillverkare av elektronikprodukter som specialiserat sig inom just kontakttekniska lösningar. Connectivity är ledordet, att skapa kontakt, att leda ström eller i det här fallet en signal från en punkt till en annan.

Höghastighetskablage är ett växande område inom kontakttekniska lösningar hos Samtec.

Förbindningsteknik på så liten yta som möjligt

Samtec är månadens utställare på Elmia Subcontractor: – Vi ser många nya teknologier komma och ett eskalerande antal elektronikprodukter som släpps, säger Niklas Månsson, Country Manager och säljchef på Samtec.

Elmia Solar – Nordens nya mötesplats för solenergibranschen

Elmia Solar – Nordens nya mötesplats för solenergibranschen

Med Elmia Solar lanseras en ny efterfrågad mötesplats för hela solenergibranschen. Mässan arrangeras första gången den 13–15 februari 2024 och därefter varje år. Elmia Solar kommer att bestå av en mässa med plats för ett hundratal utställare och ett scen- och seminarieprogram som belyser viktiga frågor som regelverk, behörighet, kompetensförsörjning, arbetsvillkor, hållbarhet och säkerhet.

Möt Elmia Subcontractors första ambassadör 2023

Möt Elmia Subcontractors första ambassadör 2023

Möt Elmia Subcontractors första ambassadör för 2023, GLS industries, familjeföretaget i Gnosjö som har siktet inställt på att bli Europas ledande plåtbearbetningsföretag.

Mässhallarna på Elmia Game Fair 2023 var välbesökta.

Tre lyckade mässdagar på Elmia Game Fair 2023

Tre intensiva mässdagar på Elmia Game Fair bjöd på en härlig och positiv känsla. Med många produktnyheter hos utställarna och 100% fokus på jakt har vi befäst Elmia Game Fair som Sveriges ledande jaktmässa.

Nu lanserar Elmia Garden 2024 års trender för trädgårdsbranschen; Green Garden, Northern Garden och Dream Garden.

En drömsk, en nordlig, och en grön. Elmia Garden presenterar trädgårdsbranschens trender för 2024

Trädgårdsmässan Elmia Garden lanserar nu Elmia Garden Trends 2024 med tre tydliga trender för branschen; Green Garden, Northern Garden och Dream Garden. Trenderna har tillhörande växtförslag, färgval, material och inspirationsbilder. Elmia Garden Trends riktar sig till alla som arbetar i branschen och kan användas som ett verktyg för inspiration och stöd vid inköp.

Plastkåpor, paneler och komponenter i både personbilar och lastbilar tillverkas i allt större utsträckning av återvunna plastmaterial hos utställaren på Elmia Subcontractor, KB Components

Material, metod och människa i centrum

Hållbarhet inom plastindustrin är inte bara en fråga om återvunna material och energieffektiva tillverkningsmetoder, det handlar också om engagemanget hos människan bakom maskinen menar utställaren på Elmia Subcontractor 2023, KB components

Goldschmidt Sweden AB är specialiserade på tvåvägsfordon och bygger om lastbilar till tvåvägsfordon, det vill säga att de kan framföras både på väg och järnväg.

Banbrytande innovation när Goldschmidt Sweden AB ställer ut på Elmia Nordic Rail

Att kunna stärka sina befintliga kundrelationer och samtidigt knyta nya kontakter, är bara två av alla anledningar till att Goldschmidt Sweden AB väljer att vara med som utställare i år igen. Dessutom kommer de att presentera en banbrytande innovation inom branschen – ett unikt hybridfordon som är anpassat för både väg och järnväg. 

ETRA är specialiserade inom teknisk försäljning och erbjuder ett omfattande sortiment av industriprodukter och olika produktions- och logistiktjänster.

Målet på Elmia Subcontractor är brand recognition

Med stark dominans på den finska marknaden inom industriförsörjning har ETRA valt att expandera västerut. Och Elmia Subcontractor 2023 är den självklara platsen för dem att plantera varumärket ETRA i Sverige.

Visa mer