Gå direkt till innehåll

Ämnen: Utbildning

Elmia Produktionsmässor är Nordens största affärsplats för produktion inom tillverkande industri - med över 450 utställare på sex parallella mässor.

Pressinbjudan: Välkommen till Elmia Produktionsmässor 14-17 maj 2024

Elmia Produktionsmässor 14-17 maj är Nordens största affärsplats - med över 450 utställare på sex parallella mässor för produktion inom tillverkande industri. Ta del av den senaste tekniken inom produktionsutrustning i drift. Affären är i fokus. Tre mässteman: Smart-, Hållbar- och Omställbar industri. Flera nya spännande satsningar 2024. Mässteamet förväntar sig dryga 14.000 besökare.

Elmia Produktionsmässor är Nordens största affärsplats för produktion inom tillverkande industri

Många nya satsningar under Elmia Produktionsmässor – Nordens största affärsplats för produktion inom tillverkande industri

På Elmia Produktionsmässor i Jönköping 14-17 maj 2024 möter du morgondagens innovationer och trender inom tillverkande industri och tar del av den senaste tekniken inom produktionsutrustning i drift. Det här är arenan där branscher kopplas samman, synergier tydliggörs och affären är i fokus. Tre teman Smart-, Hållbar- och Omställbar industri genomsyrar mässorna.

Jägmästarstudenter från Umeå i Kanada:  Sverige ligger före, men vi kan lära av deras miljöarbete

Jägmästarstudenter från Umeå i Kanada: Sverige ligger före, men vi kan lära av deras miljöarbete

Jägmästarstudenterna Maria Andersson och Matilda Karlsson kom nyligen hem från Kanada med en ny syn på svenskt skogsbruk. - Vi har sett Kanada som en förebild, men Sverige ligger före på många områden, säger Maria som får medhåll av Matilda. - De har en annan syn på miljövård som är intressant och använder brand som en skogsbruksmetod, berättar Maria.