Gå direkt till innehåll

Ämnen: Nya produkter, tjänster

Mallas Ullpellets - Gotlandstillverkad trädgårdsgödning gjord av spillull från får - är segrare i utmärkelsen Elmia Garden Award - Årets Trädgårdsprodukt.

Mallas Ullpellets vinner Elmia Garden Award - Årets Trädgårdsprodukt 2024

Trädgårdsmässan Elmia Garden presenterar härmed vinnaren av Elmia Garden Award - Årets Trädgårdsprodukt 2024: Mallas Ullpellets från Gotland. En naturlig, långsamverkande trädgårdsgödning som endast består av pelleterad spillull från får. Ett lysande exempel på cirkulärt tänkande och att hållbara alternativ varken behöver vara särskilt krångliga, svåra eller dyra för konsumenten.

Wesselka Mandowa, CMF Lead Designer på BMW Group Designworks i Los Angeles visar upp projektet som är inspirerad av ny teknologi från USA och Europa.

Hållbarhet och innovation präglar framtidens bilinteriörer – BMW Group Designworks kommer till Elmia Subcontractor

BMW Group Designworks kommer att delta på Subcontractor InnoDex på Elmia Subcontractor för att visa upp sina innovativa konceptsäten Infinite Loop och Grown Innovation. Dessa säten är utformade för att främja hållbarhet inom fordonsindustrin genom användning av återvunnet material och biomaterial. BMW Group Designworks tror att "moonshot-thinking" är nödvändigt för att lösa...

SkyMaker ställer ut på Elmia Subcontractor och Tech Arena

SkyMaker ställer ut på Elmia Subcontractor och Tech Arena

Glöm kostsamma, fasta modeller och långa ställtider. Med en passion för att erbjuda prisvärda lösningar och främja en flexibel tillverkning sätter ingenjörerna från Linköping en ny standard för hur tillverkande företag hanterar produktdesign och produktion. De vill möjliggöra automatisering och masskundsanpassning – för alla. Det är huvudbudskapet när SkyMaker ställer ut på Elmia Subcontractor och

Visa mer