Gå direkt till innehåll

Ämnen: Utmärkelser

Nominerade bidrag till Elmia Lantbruk Innovation Award 2024.

13 bidrag nomineras till Elmia Lantbruk Innovation Award 2024

13 bidrag nomineras till Elmia Lantbruk Innovation Award 2024. I oktober avslöjas det vilka produkter som nått upp till guld och silver. – Vi ser en bredd och variation bland årets bidrag med nomineringar från både från djur- och maskinsidan som är intelligenta, ökar effektiviteten och underlättar lantbrukarens vardag, säger Carolina Axelsson, mässansvarig för Elmia Lantbruk och juryns ordförande.

Årets Trädgårdsprodukt - Elmia Garden Award är en utmärkelse med tyngd och status i branschen. Genom åren har det presenterats många kloka och smarta lösningar när vinnaren har korats.

Här är de fem nominerade bidragen till Årets Trädgårdsprodukt 2022

Årets Trädgårdsprodukt - Elmia Garden Award är en utmärkelse med tyngd och status i branschen. Genom åren har det presenterats många kloka och smarta lösningar när vinnaren har korats. I år är fem produkter nominerade till tävlingen och tillsammans med vinnaren för 2020 visas de upp på mässan inne i Hall D.

Fyra butiker är nominerade till en av Elmia Gardens nyheter: tävlingen Årets Butik.

Årets Butik 2021 ska utses på mässan

Fyra butiker är nominerade till en av Elmia Gardens nyheter: tävlingen Årets Butik. Butikerna har valt ut en trend från Elmia Garden Trends och lyft upp den i sin exponering.

Erika Karlsson, projektledare på Elmia, har fått det internationella stipendiet UFI's 2020 Next Generation Leadership Grant. Foto: Elmia AB.

Internationellt ledarskapsstipendium till medarbetare på Elmia

Erika Karlsson, projektledare på Elmia i Jönköping, är en av fem mottagare av stipendiet UFI’s 2020 Next Generation Leadership Grant. UFI är den globala organisationen för mässarrangörer, och det är första gången på de fem år som stipendiet delats ut som någon i Norden får det.