Gå direkt till innehåll

Ämnen: Hantverk

Hälsa, trädgårdsfest och höstigt retro. Så kan trädgårdsbranschens trender för 2025 sammanfattas enligt mässan Elmia Garden. Elmia Garden Trends tas fram varje år för att ge branschen inspiration och vägledning vid exempelvis inköp och butikstyling.

Hälsa, fest & höstigt retro. Elmia Garden presenterar trädgårdsbranschens trender för 2025

Trädgårdsmässan Elmia Garden förutspår att kommande säsong kommer präglas av följande tre trädgårdstrender: Hälsokraft – där harmoni, hälsa och hållbarhet står i fokus. Trädgårdsfest - en blommig och glad trend som andas sommar och gemenskap. Den tredje trenden - Höstglöd – har retroinfluenser och inspirerar till odling även under de kallare månaderna.

Årets stora satstning "Den Klimatsmarta Trädgården" som gjordes i samarbete med Hasselfors Garden blev en succé!

Summering av Elmia Garden 2023: Upplevelser och möten i branschens berså

Tre innehållsrika dagar på trädgårdsmässan Elmia Garden är över och kan summeras som en perfekt kombination av möten, affärer och upplevelser. Den välfyllda mässhallen med branschens ledande utställare berikades med upplevelser som Den Klimatsmarta Trädgården, Flower Grand Prix och en stor trendutställning.

Nu lanserar Elmia Garden 2024 års trender för trädgårdsbranschen; Green Garden, Northern Garden och Dream Garden.

En drömsk, en nordlig, och en grön. Elmia Garden presenterar trädgårdsbranschens trender för 2024

Trädgårdsmässan Elmia Garden lanserar nu Elmia Garden Trends 2024 med tre tydliga trender för branschen; Green Garden, Northern Garden och Dream Garden. Trenderna har tillhörande växtförslag, färgval, material och inspirationsbilder. Elmia Garden Trends riktar sig till alla som arbetar i branschen och kan användas som ett verktyg för inspiration och stöd vid inköp.

Pressinbjudan 2022: Inspiration, passion & knowledge på Elmia Garden

Pressinbjudan 2022: Inspiration, passion & knowledge på Elmia Garden

Den 28-29 september hälsar vi välkomna till Elmia Garden – trädgårdsbranschens stora mötesplats. Här gror och spirar kunskap, affärer och relationer. Drygt 130 utställare från 8 länder finns på plats för att visa upp sina produkter. Mässans stora nyhet är Elmia Gardenbutiken – vår egen trädgårdshandel. På programmet finns även bla. den prestigefyllda blomsterbinderitävlingen Flower Grand Prix.

Småländskt hantverk i massivt trä

Småländskt hantverk i massivt trä

FormH17 är ett småländskt familjeföretag som tillverkar alla sina möbler i trakterna runt omkring Jönköping. Allt från design till marknadsföring sköts inom familjen.