Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Nyhet! Let’s talk – spännande gäster på världsledande skogsmässa

Nyhet! Let’s talk – spännande gäster på världsledande skogsmässa

När mässan Elmia Wood återigen öppnar den 2 juni är det med en spännande nyhet: Let’s talk – en mötesplats med engagerade gäster och intressanta diskussioner kring det innovativa och hållbara skogsbruket. Här kommer bland annat Anna-Caren Sätherberg, Annie Lööf, Ulf Kristersson och andra politiker att stå på scenen.

Ulrika Elmersson, mässansvarig för samtliga Elmia Produktionsmässor. Här i Hall A på Elmia som väntar på att fyllas av utställare och besökare till Elmia Plåt och Elmia Svets och Fogningsteknik

I maj öppnas dörrarna till Elmia Produktionsmässor

Det är fyra år sedan sist. Och nu får vi äntligen träffas och nätverka igen! Vad kan du förvänta dig när du besöker Elmia Produktionsmässor i maj? Vi tar tempen på Ulrika Elmersson, mässansvarig, som utlovar fyllda mässhallar med allt för din produktion. Plus ett intressant scenprogram med branschernas brännande frågor.

7-11 september är det äntligen dags för Elmia Husvagn Husbil - Nordens största mässa för alla som älskar det mobila livet.

Högt tryck inför Elmia Husvagn Husbil 2022

I september är det äntligen dags att återigen arrangera Nordens största mässa för alla som älskar det mobila livet. Planeringen och monterbokningarna är i full gång inför den stora campingfesten. Det finns ett stort intresse bland utställarna att på nytt visa upp sina produkter på mässan. I dagsläget har majoriteten av de stora varumärkena redan bokat sina monterplatser.

Jönköping Horse Show utvecklas på Elmia

Jönköping Horse Show utvecklas på Elmia – hästlovet är tillbaka

Jönköping Horse Show och Elmia har ingått i ett flerårsavtal 2022-2024 och kommer arrangeras i utökat format och med nya datum. Evenemanget kommer att arrangeras under höstlovsveckorna och bjuda på tävlingar, shower, utställningar, konferenser och utbildningar – allt för ridsporten.

Träull för trädgården

Träull för trädgården - Nominerad till Elmia Garden Award - Årets Trädgårdsprodukt 2022

Ett av de fem bidragen som nominerats till Elmia Garden Award - Årets Trädgårdsprodukt 2022 är träullen från Hasselfors Garden. Elmia Garden Award är en utmärkelse som lyfter nya och innovativa produkter inom trädgårdsbranschen. Syftet med Årets Trädgårdsprodukt är att visa på den kreativitet och produktutveckling som sker inom trädgårdsbranschen.

Ett stort mässår för Elmia

Ett stort mässår för Elmia

Förra veckan kom regeringens besked att de flesta restriktionerna nu tas bort vilket innebär en stor ljusning för Elmia. Beskedet har tagits emot med glädje och man ser en längtan och efterfrågan bland utställare och besökare att kunna mötas igen. Elmia är nu under full planering för kommande evenemang och mässorna avlöser varandra.

Elmia Subcontractor 2022 får nya datum

Elmia Subcontractor 2022 byter datum

Årets Elmia Subcontractor flyttas fram en vecka till den 15–17 november. Det innebär samtidigt att mässan från och med hösten 2022 arrangeras under tre dagar.

Elmia Wood väljer Avisita som officiell bokningspartner

Elmia Wood väljer Avisita som officiell bokningspartner

Den 2–4 juni 2022 arrangeras världens ledande skogsmässa Elmia Wood igen söder om Jönköping. Utställare och besökare kommer från stora delar av Europa för att uppleva mässan som kommer ha fokus på framtidens innovativa och hållbara skogsbruk. Till skogsmässan väljer Elmia Wood Avisita som officiell bokningspartner.

Äntligen är det dags för Elmia Wood 2022

Elmia Wood - Världens ledande skogsmässa är äntligen tillbaka!

Den 2–4 juni 2022 arrangeras världens ledande skogsmässa Elmia Wood igen söder om Jönköping. Elmia ser fram emot att välkomna utställare och besökare från stora delar av Europa för att uppleva mässan som kommer ha fokus på framtidens innovativa och hållbara skogsbruk

Premiär för finnkamp i simulatorgolf 28-30 januari

Premiär för finnkamp i simulatorgolf 28-30 januari

Helgen 28-30 januari 2022 hålls en internationell golfturnering i simulatorgolf där Finland utmanar Sverige. Callaway Masters i Sverige spelas samtidigt i Sverige och Finland på anläggningarna Elmia Golf Center i Jönköping, Sverige och Inside Golf i Kyrkslätt, Finland. Det är första gången en finnkamp i simulatorgolf arrangeras.

Visa mer