Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

    – Vi ser vår medverkan som en viktig milstolpe och vi har höga ambitioner om att bidra med produkter som ökar säkerheten, både för de som arbetar med järnvägsprojekt och de som reser på järnvägsnätet säger Tomas Persson, verksamhetschef.

Geofix debuterar med innovativ mätteknik på Elmia Nordic Rail

Geofix lanserar sin innovativa mätteknik på Elmia Nordic Rail. Företaget kommer att presentera en säkerhetslösning för järnvägsbranschen och förväntar sig en ljus framtid. De betonar vikten av att skapa en närmare relation med sina kunder och bidra till branschens utveckling. Geofix är en av Sveriges största leverantörer av mätutrustning. Målet är att erbjuda innovativa lösningar för en säkrare...

   – Vår långvariga närvaro sedan 1995 har resulterat i många fina ögonblick. Men vi är övertygade om att årets mässa kommer att överträffa dem alla. Vi har redan börjat ladda upp inför mässan som äger rum den 10–12 oktober, säger Fredrik Adielson.

Med spännande nyheter i bagaget deltar Safetrack som utställare för 12:e gången i rad

Safetrack deltar som utställare på Elmia Nordic Rail för 12:e gången. De kommer att presentera sina senaste framsteg och visioner för en moderniserad transportsektor och möta ledande aktörer inom branschen. En av höjdpunkterna är presentationen av deras nya pinnlödningsaggregat ECONECT XP. Mässan erbjuder unika möjligheter att visa sina nyheter och skapa värdefulla kontakter.

Visa mer