Gå direkt till innehåll
MicroGarden, Urbanero

Bild -

MicroGarden, Urbanero

Elmia Garden Award är tävlingen som vill främja goda trädgårdslösningar. Urbanero vann priset Elmia Garden Award 2015 med sin odlingskruka MicroGarden i mikrofiber. FOTO:Urbanero.
Urbanero
Licens:
Creative Commons erkännande
Med en Creative Commons-licens, behåller du din upphovsrätt men tillåter andra människor att kopiera och distribuera ditt verk under förutsättning att de erkänner dig som upphovsman. Du tillåter andra att kopiera, distribuera, visa och framföra verket, samt att skapa bearbetningar av det.
Av:
Urbanero
Filformat:
.jpg
Storlek:
2598 x 2693, 2,79 MB
Ladda ner

Ämnen

Relaterat innehåll

​Odlingskruka i mikrofiber årets vinnare

​Odlingskruka i mikrofiber årets vinnare

För tionde året korar Elmia Garden en vinnare i Elmia Garden Award, tävlingen som vill främja goda trädgårdslösningar. Urbanero vinner jubileumsårets pris med sin odlingskruka MicroGarden i mikrofiber. – Mitt mål har varit att ta fram en produkt som alla kan använda även om man inte har trädgård och priset är ett bevis på att jag har tänkt rätt, säger Olof Nauclér, grundare av Urbanero.

​Vad blir nästa års trädgårdsprodukt?

Nu är nomineringarna klara till Elmia Garden Award – Årets Trädgårdsprodukt 2016. Tio nya smarta produkter tävlar om titeln och alla visas upp på Elmia Garden i Jönköping 29-30 september.