Gå direkt till innehåll

Video -

Elmia Lantbruk Innovation Award 2018

Elmia Lantbruk Innovation Award är utmärkelsen som lyfter ny och innovativ teknik inom jordbruk och animalieproduktion. De produkter som får utmärkelsen anses vara så intressanta att de bidrar till att utveckla det svenska lantbruket. Anmäl ditt bidrag senast den 28 februari 2018 på www.elmia.se/lantbruk.
go to media item
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Filformat:
.mp4
Videolängd:
1:40
Ladda ner

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Var finns lantbrukets bästa innovationer?

Var finns lantbrukets bästa innovationer?

Framtiden för svenskt lantbruk drivs av goda idéer och smarta innovationer. Elmia Lantbruk delar i samband med varje mässa ut det prestigefyllda priset Elmia Lantbruk Innovation Award, en utmärkelse med syftet att lyfta ny och innovativ teknik inom lantbruket. Nu är det dags att anmäla nya bidrag – var finns nästa vinnande innovationer?