Gå direkt till innehåll
Skogen i Bratteborg är klassisk mark för Elmias skogsmässor och har mycket goda förutsättningar för ett nytt skogsevent.
Skogen i Bratteborg är klassisk mark för Elmias skogsmässor och har mycket goda förutsättningar för ett nytt skogsevent.

Pressmeddelande -

Elmia Skogsevent – ny mötesplats för skogsbranschen i Bratteborg

Den 4-5 juni 2024 träffas skogsbranschen i Bratteborg söder om Jönköping för ett event med fokus på affärer och relationer. Den nya mötesplatsen och satsningen heter Elmia Skogsevent.

Elmia Skogsevent är en exklusiv möjlighet att bjuda in till vad företag och organisationer vill och behöver – mitt i skogen. Det är ett helt nytt koncept där de bjuder in sina kunder, leverantörer, återförsäljare, medarbetare eller andra deltagare för att göra affärer, utbilda och nätverka. Inbjudna gäster erbjuds en kvalitativ upplevelse i skogen, där utvalda produkter och tjänster presenteras.

- Vi vet att många av våra kunder vill bjuda in till unika event, men att det kan vara svårt att ordna själv i större skala, berättar Agne Bengtsson, vd för Elmia AB. Vi vill gärna serva skogsbranschen med den här möjligheten, där inbjudande företag kan erbjuda sina gäster en exklusiv upplevelse.

- Satsningen Elmia Skogsevent blir ett komplement till Elmias skogsmässor och en naturlig mötesplats under åren mellan mässorna, fortsätter Agne Bengtsson. Vi vill öka aktiviteterna för skogsbranschen och planerar därför attraktiva aktiviteter och mötesplatser de år vi inte genomför Elmia Wood. Elmia Skogsevent blir den första i en sådan satsning.

”Låt skogen säga sitt om ditt”

Eventet består av två högkvalitativa heldagar i skogen med maskinvisningar, utbildningar, demokörningar, konferenser, personalaktiviteter och/eller pressträffar. De deltagande företagen och organisationerna bjuder själva in de gäster som de vill träffa på plats i skogen i Bratteborg. De väljer också om de vill anordna en sluten tillställning eller en aktivitet som är öppen för alla företagens gäster.

- Vi skräddarsyr innehållet åt de deltagande företagen och organisationerna, som på så sätt får möjlighet att forma dagarna i skogen efter vad de vill erbjuda, berättar Johannes Hansson, ansvarig för Elmia Skogsevent.

- Givetvis ses vi i det fina området i Bratteborg söder om Jönköping för Elmia Skogsevent, fortsätter Johannes Hansson. Det är klassisk mark för våra skogsmässor med mycket goda förutsättningar när det kommer till infrastruktur och med skog i alla åldrar och typer för olika skogsaktiviteter.

På eventet samlas de deltagande företagen och organisationerna tillsammans med besökarna som branschkollegor och potentiella partners. På tisdagen erbjuds en branschkväll med god mat och dryck och trevlig underhållning.

- Vi hoppas givetvis på att Elmia Skogsevent ska bli årets självklara tillfälle för skogsbranschen att träffas och bjuda in till olika aktiviteter, avslutar Johannes Hansson.

Parallellt med Elmia Skogsevent pågår planeringen inför Elmia Wood, som går i juni 2025.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Elmia Skogsevent är en ny mötesplats för skogsbranschen i Bratteborg söder om Jönköping. Eventet är fokuserat på affärer och relationer och erbjuder en exklusiv möjlighet för företag att bjuda in sina kunder, leverantörer, återförsäljare och medarbetare för affärer, utbildning och nätverkande.

Kontakter

Johannes Hansson

Johannes Hansson

Mässansvarig Elmia Wood 036-15 21 08