Gå direkt till innehåll
Destinationstorget blir en ny satsning när Elmia Husvagn Husbil arrangeras 6-10 september 2023.
Destinationstorget blir en ny satsning när Elmia Husvagn Husbil arrangeras 6-10 september 2023.

Pressmeddelande -

Elmia Husvagn Husbil lanserar Destinationstorget i samarbete med FREEDOMtravel

Varje år i september arrangeras Elmia Husvagn Husbil, Nordens största mässa för alla som älskar den mobila livsstilen, i Jönköping. Till 2023 års mässa lanserar Elmia Husvagn Husbil Destinationstorget, i samarbete med det digitala resemagasinet FREEDOMtravel, som ska samla destinationer och reserelaterade utställare på ett och samma ställe.

– Vi ser fram emot att stärka mötesplatsen ytterligare och bidra med inspiration inför mässbesökarnas kommande resor. Utställarna på Destinationstorget kommer representera allt från lokala platser i Småland till exotiska destinationer i Europa och utanför, säger Klas Brandt, mässansvarig för Elmia Husvagn Husbil.

Stor scen med inspirerande föreläsningar
Destinationstorget samlar utställare som har fokus på resmål och upplevelser, såsom destinationer, campingar, rederier, sevärdheter och olika utflyktsmål. Det blir också en stor scen i området med ett fullspäckat program alla mässdagar. Här erbjuds inspirerande föreläsningar, härliga restips och dagliga utlottningar med fina reserelaterade priser. Dessutom blir det en plats för olika händelser – allt från lunchmusik till engagerande aktiviteter. Destinationstorget kommer att ta plats i F-hallen (ett stort tält på utomhusområdet).

FREEDOMtravel är samarbetspartner
Det digitala resemagasinet FREEDOMtravel är samarbetspartner till Destinationstorget.

– Elmia Husvagn Husbil är en härlig fest. Det är roligt att titta på nya husbilar och husvagnar, men de flesta kan inte köpa ett nytt fordon varje år. Däremot vill man varje år resa någonstans, kanske till ett nytt ställe. Därför känns det superroligt att få vara med och skapa Destinationstorget. Detta ska bli en fest i festen – ett ställe för inspiration, idéer och reslust, säger Peter Bergström, FREEDOMtravel.

Intresserad av att delta på Destinationstorget?
Kontakta Jonas Berglund, Elmia Husvagn Husbil, 036-15 21 20 eller Peter Bergström, FREEDOMtravel, 076-941 40 41 alternativt Micke Tjällden, Tjälldén Media, 070-597 02 12

Ämnen

Kategorier


Elmia Husvagn Husbil är Nordens största mässa för alla som älskar den mobila livsstilen. Här visas de senaste modellerna, produkterna och tillbehören. Mässan lockar 30–35 000 besökare och arrangeras på Elmia i Jönköping i september varje år. Elmia Husvagn Husbil erbjuder även aktiviteter för olika åldrar så som föreläsningar, Oktoberfest, dans och barnaktiviteter. Intill mässan finns också en mässcamping med vacker Vättervy.

Kontakter

Klas Brandt

Klas Brandt

Mässansvarig Elmia Husvagn Husbil, Elmia Game Fair 036-15 21 09