Gå direkt till innehåll
Villa och Trädgårdsmässan som kommer till Elmia i Jönköping gästas bland annat av den populära trädgårds- och inredningsprofilen Karl Fredrik som ska inspirera och ge tips.
Villa och Trädgårdsmässan som kommer till Elmia i Jönköping gästas bland annat av den populära trädgårds- och inredningsprofilen Karl Fredrik som ska inspirera och ge tips.

Nyhet -

Villa och Trädgårdsmässan gör premiär på Elmia i Jönköping

En mässa för hem och trädgård kommer till Jönköping nästa år. Sedan 1996 har Villa och Trädgårdsmässan varit mycket uppskattad i Malmö och i andra städer. Den 21–23 februari 2025 har mässan sin premiär på Elmia, där du som hem- och trädgårdsintresserad kan få tips om renovering, nybyggnation och plantering eller bara botanisera.

Arrangören Numera Mässor ser det som en strategisk satsning att ta konceptet till Elmia i Jönköping;

- Vi ser en stor potential i Jönköpingsregionen. Elmia och Jönköping valdes som nästa destination då vi vet att det i området finns ett stort intresse för hem och trädgård. Det är också positivt med dess strategiska läge och goda kommunikationsmöjligheter, säger Viktor Ottosson, General Manager för Numera Mässor.

När du besöker mässan kan du förvänta dig utställare som visar de senaste produkterna och tjänsterna för hus, hem och trädgård. Allt från fönster, nyckelfärdiga hus, pooler och solceller till växter, fröer, lökar och inredning. På scenen utlovas inspirerande föredrag med framstående profiler från branschen.

- Vi ser fram emot ett samarbete med en riktigt bra extern arrangör som erbjuder en mässa med inriktning ”Villa & Trädgård” för invånare i Jönköpingsregionen. Vi tror att februari är en perfekt tid att inspireras till nya projekt och investeringar för framtiden, stora som små, säger Anna-Karin Zinnerfors, affärsområdeschef för mässor och event på Elmia.

Känd trädgårdsprofil på mässan

Karl Fredrik, trädgårds- och inredningsprofilen från Eklaholm i Skåne, kommer att vara på plats med egen monter och hålla föredrag på scen. Med sin personliga charm delar han konkreta tips och idéer för att förnya både hem och trädgård.

- Vi ser fram emot att starta våren 2025 på Elmia med stor variation av utställare och ett trevligt seminarieprogram, säger Viktor Ottosson, General Manager.

All information om mässan publiceras löpande på arrangörens webbplats, så som utställare, program och besökarinformation.

Välkommen till Elmia i Jönköping den 21–23 februari 2025.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Sandra Klaar

Sandra Klaar

Kommunikationsansvarig Elmia AB +46 36-15 21 81