Gå direkt till innehåll
Färger Hälsokraft_1920x1080.jpg

Bild -

Färger Hälsokraft_1920x1080.jpg

go to media item
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Filformat:
.jpg
Storlek:
2560 x 1440, 258 KB
Ladda ner

Ämnen

Relaterat innehåll

Hälsa, trädgårdsfest och höstigt retro. Så kan trädgårdsbranschens trender för 2025 sammanfattas enligt mässan Elmia Garden. Elmia Garden Trends tas fram varje år för att ge branschen inspiration och vägledning vid exempelvis inköp och butikstyling.

Hälsa, fest & höstigt retro. Elmia Garden presenterar trädgårdsbranschens trender för 2025

Trädgårdsmässan Elmia Garden förutspår att kommande säsong kommer präglas av följande tre trädgårdstrender: Hälsokraft – där harmoni, hälsa och hållbarhet står i fokus. Trädgårdsfest - en blommig och glad trend som andas sommar och gemenskap. Den tredje trenden - Höstglöd – har retroinfluenser och inspirerar till odling även under de kallare månaderna.