Gå direkt till innehåll
Innovationsarenan Subcontractor InnoDex

Bild -

Innovationsarenan Subcontractor InnoDex

go to media item
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Filformat:
.jpg
Storlek:
1920 x 1080, 1,46 MB
Ladda ner

Ämnen

Relaterat innehåll

Elmia Subcontractor är tillbaka och sätter tonen för framtidens tillverkningsindustri

Elmia Subcontractor är tillbaka och sätter tonen för framtidens tillverkningsindustri

Med en månad kvar ser vi med förväntan fram emot årets mässa som äger rum mellan den 14–16 november. Elmia Subcontractor kommer i år, precis som tidigare, att samla tillverkningsindustrins ledande experter och innovatörer. I år kommer det ligga ett extra stort fokus på hållbarhet och kompetens – två av tillverkningsindustrins största utmaningar framåt.

Innovationsarenan Subcontractor InnoDex är ett populärt inslag på mässan

Pressinbjudan - Elmia Subcontractor är tillbaka och sätter tonen för framtidens tillverkningsindustri

Med knappt två kvar ser vi med förväntan fram emot årets mässa som äger rum mellan den 14–16 november. Elmia Subcontractor kommer i år, precis som tidigare, att samla tillverkningsindustrins ledande experter och innovatörer. I år kommer det ligga ett extra stort fokus på hållbarhet och kompetens – två av tillverkningsindustrins största utmaningar framåt.